Rolety na míru zakryjí všechna okna

21.5.2021

Chránit své soukromí před nežádoucími elementy patří mezi základní lidské potřeby. A v případě domova to platí dvojnásobně. Proto je stínění nezbytnou součástí každého domu nebo bytu a bez něj bychom si tam nepřipadali příjemně. A protože všechna okna nemají stejné rozměry, ideální je nechat si zhotovit rolety na míru.

rolety na míru

Sousedé vás už za roletami na míru neuvidí

Ať už se potřebujete schovat před zvídavými pohledy zvenčí od sousedů či kolemjdoucích, nebo vám doma svítí slunce skrze okna přímo do očí, rozhodně potřebujete rolety na míru, které jednoduše zatáhnete a jste schovaní před celým světem.

Chci nezávazně poptat

Rolety na míru jsou nejen praktické, ale i designové

Ovšem rolety na míru a vlastně každé vnitřní stínění nemá jenom praktickou funkci, i když ta je nejdůležitější, ale slouží zároveň i jako dekorační prvek každého interiéru. Právě proto záleží také na jejich designové stránce.

Výhody rolet na míru

  • možnost různých rozměrů
  • dle vybrané tkaniny možnost zastínění nebo zatemnění
  • různé designové možnosti
  • velký výběr
  • moderní technologie
  • nehořlavé látky

Látkové rolety na míru

Vnitřní rolety na míru bývají ve většině případů látkové, na výběr máte velké množství druhů tkanin, barev a designů. Více o látkových roletách se dozvíte zde.


Prohlédněte si moji práci

Rolety den a noc na míru

Asi nejoblíbenějšími vnitřními roletami jsou rolety na míru den a noc, které jsou takzvaně dva v jednom. Přes den potřebujete pouze stínit sluníčku a na noc chcete mít tmu? Pak jsou pro vás tím ideálním řešením.

Více o roletách den a noc

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte mě kontaktovat, jsme tu pro vás.

4