Látkové rolety den a noc

10.10.2019

Vybrat to správné stínění může být leckdy oříšek. Možností je mnoho a různých variant ještě více. Ovšem na vrcholu oblíbenosti se stále drží látkové rolety den a noc. Ty v sobě totiž skvěle snoubí praktickou stránku zastínění s tou estetickou, která je neméně důležitá.

Látkové rolety den a noc regulují míru světla

Látkové rolety den a noc fungují jako klasické rolety - jsou tvořeny látkou různých vzorů, barev a propustnosti světla. Rozdíl pak spočívá v regulaci intenzity osvětlení zvětšováním mezer mezi neprůsvitnými pruhy rolety.

Látka na roletách den a noc má totiž pruhy o dvou různých průsvitnostech a právě při zatahování dochází k jejich vzájemnému překrývání a tím regulování míry stínění..

Kam se okenní rolety den a noc hodí?

Okenní rolety den a noc, které skvěle kombinují funkci žaluzií a rolet, se hodí prakticky kamkoliv - od koupelny, kuchyň, přes obývací pokoj až po jakékoliv velké nebo malé zasklené plochy. Barvy rolet je možné různě kombinovat, protože jejich škála je velmi široká. Rovněž ovládání může být buď ruční nebo elektrické.

Interiér skvěle sladíte

Důvodem k jejich oblíbenosti je nejen jejich praktičnost, ale také exkluzivní vzhled. Jemně dotvoří a zútulní atmosféru vašeho domova, která je ještě navíc podpořena mírou světla a šera, které si sami zvolíte. Díky pestré nabídce látek dosáhnete perfektního sladění interiéru.

Výhody rolet den a noc

  • plynulá regulace světla v místnosti
  • snadné ovládání
  • elegantní estetický prvek
  • pozice den vás ochrání před zvědavými pohledy a slunečními paprsky
  • pozice noc je neprůhledná - zabraňuje průniku světla a před nežádoucími pohledy do interiéru

Snadná instalace

Dalším plusem je pak snadná instalace - rolety den a noc lze přimontovat na stěnu, ke stropu nebo rám okna.

Moje realizace 

Máte otázky nebo chcete poradit

Neváhejte mě kontaktovat. Pokud upřednostňujete osobní přístup a kvalitní práci, rád vám pomůžu vybrat to nejlepší stínění pro vaše okna.

Jak vybrat správného dodavatele 

4