Hliníkové žaluzie

18.12.2018

Dá se říci, že vnitřní hliníkové žaluzie jsou nejstarším typem stínění v interiéru. Přesto stále zůstávají na vrcholu oblíbenosti. Možná proto, že jsou cenově dostupné, efektivní a díky modernímu vzhledu také dobře vypadají.

Skrze vnitřní hliníkové žaluzie na vás vidět nebude

Většinou jsme celý den někomu na očích, proto chceme, aby na nás alespoň doma nikdo neviděl. Hlavně z toho důvodu si je potřeba vybrat vhodné stínění, které nás ochrání před zvědavými pohledy zvenčí. A právě vnitřní hliníkové žaluzie jsou skvělou volbou.

Výhody vnitřních hliníkových žaluzií

  • Široká nabídka barev a dekorů
  • Naprostá ochrana před cizími pohledy
  • Ochrana před slunečním zářením
  • Snadná údržba
  • Dlouhá životnost

Více o horizontálních žaluziích 

 

Venkovní hliníkové žaluzie sladíte s domem

Ovšem hliníkové žaluzie se nemusí ukrývat jen doma, u mě v nabídce najdete i venkovní hliníkové žaluzie, které spolu s venkovními hliníkovými roletami, patří mezi nejoblíbenější řešení venkovního stínění. Opět si můžete vybrat z široké škály barevného provedení, které lze sladit například s barvou fasády.

Venkovní hliníkové žaluzie a každá další venkovní stínící technika

Venkovní hliníkové žaluzie lze bez potíží namontovat stylem ,,dodatečné montáže“ na již dokončený dům, je ale výhodnější na venkovní stínění, včetně volby ovládání – manuální či elektropohon, pamatovat ještě před zahájením stavby.

Máte dotazy? Neváhejte mě kontaktovat, rád vám je zodpovím. Případně vám poradím, které stínění je pro vás to pravé.

Více o hliníkových žaluziích 

4