Zatemnění střešních oken

20.7.2021

Pokud máte podkroví, tak budete zcela jistě souhlasit, že v parném létě jsou zde nejteplejší místnosti, ve kterých je opravdu nepříjemně. Navíc do podkroví bývají často situovány ložnice a pokoje, ve kterých je téměř nemožné v takovém teplu usnout. Kromě klimatizace je jedinou obranou zatemnění střešních oken, a k tomu vám nejlépe poslouží venkovní látková markýza.

Zatemnění střešních oken nejlépe vyřeší venkovní látková markýza

U střešních oken nepotřebujeme zatemnění ani tak kvůli tomu, aby na nás nebylo zvenku vidět, ale právě spíše jako obranu před sluncem, které přes léto nepříjemně přehřívá každý interiér. A to rozhodně není nic příjemného.

Venkovní látková markýza je to první, o čem by měl zákazník uvažovat na střešní okno, aby v podkroví vůbec vydržel. Až potom, co mu bude příjemně, může řešit jestli uvidí na TV, PC anebo má tmu na spaní.


Snadnější spánek díky zatemnění střešních oken

Zatemnění střešních oken se vám bude také hodit, pokud pracujete v noci a přes den spíte. Pomůže vám vytvořit příjemnější a temnější prostředí ke spánku, takže se lépe vyspíte.

Chci nezávazně poptat

Rolety do střešního okna

Velmi vhodná a účinná je kombinace venkovní látkové markýzy s dalším typem stínění - ideální jsou rolety do střešního okna. Na výběr máte ze tří druhů:

Zatemňující roleta

Díky zatemňující roletě získáte naprostou kontrolu nad světlem. Poskytuje účinné a úplné zatemnění, protože jsou navrženy tak, aby oknu dokonale padly. Navíc si můžete vybrat z mnoha moderních barev v provedení s bílou nebo stříbrnou boční lištou.

Kombinovaná roleta

Dva v jednom - taková je kombinovaná roleta, která v sobě snoubí zatemňující roletu pro nerušený spánek a plisovanou roletu pro regulování intenzity světla během dne. Díky tomu se jedná o flexibilní řešení pro místnosti, které jsou používané k více účelům. Vyberete si z velkého množství moderních barev s bílou nebo stříbrnou boční lištou.

Dvojitě plisovaná roleta

Úplné zatemnění poskytuje dvojitě plisovaná roleta s vrstvou tepelné izolace, díky němuž je docíleno zvýšení tepelného komfortu. Ochranná dvojitě plisovaná zatemňovací tkanina s voštinovou strukturou je flexibilně nastavitelná. Opět je na výběr z moderních barev s bílou nebo stříbrnou boční lištou.

Více o interiérovém stínění

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte mě kontaktovat, jsem tu pro vás.

4