Sítě proti hmyzu do plastových oken

22.7.2020

Komáři, mouchy, jepice, pavouci, brouci a můry. Také jsou vám tito návštěvníci povědomí? Přicházejí jak za dne, tak především v noci, kdy je láká světlo. Ale řekněme si upřímně – není to nejmilejší návštěva, že? Jednou z variant, jak těmto hostům zabránit ve vstupu do vašeho domova, jsou sítě proti hmyzu do plastových oken.

sítě proti hmyzu

Taktiky boje proti hmyzu v domě

Přestože je hmyz velmi důležitou součástí přírody, v našich domovech ho většinou vidíme neradi. Ať už z důvodu komářích kousanců, nepříjemného bzučení much či ze strachu z pavouků a dalších cupitajících zvířátek po bytě. Někdo používá plácačku, jiný vysavač, mucholapky či bylinky, které by měly hmyz odpudit. Jiní sahají po sprejích a odpuzovačích do zásuvky, které jsou však toxické, a to jak pro jiná zvířata, tak i člověka a jejich dlouhodobé užívaní určitě není žádoucí.

Než řešit hmyz v domě, je ideální zvolit prevenci – tedy hmyz do domu vůbec nepustit. Především v letních měsících, kdy jsou okna celodenně otevřená, je nejlepší vybrat mechanickou bariéru v podobě sítě proti hmyzu do plastových, hliníkových či dřevěných oken.

Chci nezávazně poptat 

Proč jsou sítě proti hmyzu nejlepší?

Sítě proti hmyzu lze namontovat do plastových oken i dveří standardních, ale i do většiny atypických tvarů. Vybírat můžete z mnoha barevných variant. Barvu sítě můžete zvolit jak černou, transparentní i šedou, která je u zákazníků v největší oblibě z toho důvodu, že nabízí téměř nerušený výhled z okna. Pro alergiky nabízíme i několik druhů síťovin protipylových, s až desetkrát menšími otvory oproti standardu. Sítě proti hmyzu lze kombinovat také s různými typy stínění, ovšem velký pozor na kombinaci s venkovními žaluziemi nebo hliníkovými roletami – doporučuji řešit současně. Co se týká montáže, není nutné sítě před zimou demontovat, uložit a na jaře opět instalovat. Sítě jsou konstruovány přímo pro použití v exteriéru, mohou zůstat v okně celoročně, nevadí jim ani sníh a mráz.

5 důvodů, proč si sítě proti hmyzu pořídit

  • Jednoduché řešení zabrání hmyzu, aby se dostal do vašeho domova.
  • Mechanická bariéra lze na zimu lehce odmontovat a na jaře opět přidělat.
  • Syntetické vlákno v síti je odolné proti povětrnostním podmínkám.
  • Žádné inhalování nebezpečných chemických látek jako v případě repelentů.
  • Snadná údržba – na očištění stačí vlhký hadřík a vysavač.

Připravím pro vás sítě proti hmyzu na míru

Už máte dost much a komárů? Neváhejte mě kontaktovat, přijedu za vámi, vše zaměřím a společně vybereme ideální design sítí proti hmyzu. Jakmile budou rámy se sítí hotové, přivezu vám je a namontuji. Vše budete mít bez starostí, a především si budete moci konečně užívat léto bez dotěrných breberek.

Chci sítě proti hmyzu objednat

4