Sítě proti hmyzu do oken

4.11.2022

Vlahá letní noc, vy sladce spíte u otevřeného okna a najednou se vám u ucha ozve: „Bzzz...“. V tu chvíli máte po spánku, rozsvěcíte a pouštíte se do neohroženého lovu krvežíznivého komára. Při vyhraném boji většinou zůstane památka na stěně, která vydrží až do dalšího malování. Při prohře se do rána v klidu nevyspíte a ráno se stejně vzbudíte minimálně s jedním kousancem. Aby byl váš spánek klidný a váš domov bez otravných breberek, pořiďte si sítě proti hmyzu do plastových oken.

sítě proti hmyzu

Proč zvolit sítě proti hmyzu do plastových oken?

Zmínění komáři jsou kapitolou sami o sobě. Přes den vás skrze otevřené okno či balkonové dveře nadšeně navštíví mouchy, pavouci, brouci a další hmyz, který byste daleko raději viděli venku než u vás doma. Co s tím?

Potřebuji poradit

Řešení je několik. Můžete použít různé sušené bylinky – jejich účinnost však není dlouhodobá a ani 100%. Můžete nakoupit spreje, lapače hmyzu či elektronické odpuzovače do zásuvky – je ale nutné počítat s opakujícími se výdaji, a navíc si budete po svém domově pouštět zbytečné chemické látky, které sice hmyz odradí, ale ani na lidské tělo nebudou mít dobrý vliv.

Anebo můžete jednou zainvestovat, pořídit si sítě proti hmyzu do plastových oken a jednoduše tak vytvořit mechanickou zábranu, přes kterou se hmyz a další breberky nedostanou ani po mnoha letech. A to zní skvěle, že?

Lze sítě proti hmyzu namontovat i do stávajících oken?

Ano, to není žádný problém. Na místě okna zaměřím a společně vybereme vhodný odstín hliníkových rámů, které se do okna přidělají. Na výběr je také několik barev a typů síťovin, kdy je především u alergiků oblíbená protipylová varianta. Sítě proti hmyzu se využívají nejen u plastových oken, ale také u dveří, kdy lze vybírat ze čtyř typů řešení:

  • Pevná dveřní síť – nejdostupnější a u zákazníků nejoblíbenější řešení.
  • Rolovací dveřní síť – montáž bez nutnosti vrtání a vhodná volba do malého prostoru.
  • Posuvná dveřní síť – síť lze doplnit průlezem pro domácího mazlíčka.
  • Plisé síť proti hmyzu – velmi elegantní, avšak cenově náročnější řešení.

Chci nezávazně poptat

Další důvody, proč si sítě proti hmyzu pořídit

  • Sítě proti hmyzu lze umístit téměř všude.
  • Nebrání výhledu a mají minimální nároky na údržbu.
  • Už nemusíte mít obavy večer rozsvítit a větrat. Nevítaný hmyz se přes síť nedostane.
  • Síťovina je ze sklolaminátového vlákna a dobře odolává různému počasí.
  • Sítě proti hmyzu lze zabudovat také do venkovních rolet.

Dejte hmyzu mat a získejte klid, pohodlí i dobrý pocit

Současná příroda prošla mnoha ranami a je vděčná za každého živého tvora. Na druhou stranu je pochopitelné, že chcete mít ve svém domově pohodu, kterou dotěrný hmyz jen těžko podpoří. Vyberte proto řešení, které jasně nastaví hranici mezi vaším domovem a přírodou, kde si brouci, mouchy a pavouci mohou bez omezení žít. Rád vám s tímto řešením pomůžu. Neváhejte mě kontaktovat a již za několik týdnů si můžete užívat klidný spánek díky sítím proti hmyzu.

4