Předsíně na míru vyřeší rodinné hádky

26.5.2020

Hromada bot všeho druhu, věšák osídlen bundami a kabáty v několika vrstvách a batohy s odrážedlem tam, kde je zrovna volné místo. Pokud něco z toho připomíná i vaši předsíň, je potřeba rázně zasáhnout. Předsíně na míru totiž vyřeší spoustu rodinných sporů.

Předsíň je brána do vašeho domova

První, co uvidíte po otevření vchodových dveří, je předsíň, která vás vítá ve vašem domově. A je jen na vás, jak si tuto „uvítací místnost“ vyladíte. Když přijdete po celém dni unavení z práce a první, co vás uvítá, jsou dveře, které blokuje hromada bot a nejdou téměř otevřít – to je další kapka ke stresu a špatné náladě.

Když má vše své stále místo a místnost dýchá útulnou atmosférou, člověk se domů hned těší víc. Této tématice se věnuje i učení Feng Shui, které se zabývá prouděním energie nejen u vstupních dveří, ale i po celém domě.

Co v předsíni řešíme?

Někdy je předsíň velká jen tak tak na obutí, jindy se jedná o celou vstupní halu. Pojďte se podívat, co by útulná, a především praktická předsíň měla mít.

  • Věšák na bundy
  • Botník
  • Zrcadlo
  • Odkládací místo na klíče a nezbytnosti
  • Háčky či police na tašky a kabelky
  • Místo na uskladnění deštníků, brýlí a dalších módních doplňků
  • Vhodné osvětlení
  • Rostliny a další bytové doplňky na zútulnění prostoru

Chci předsíň na míru

Ideálním řešením jsou předsíňové stěny na míru

Mezi zákazníky je nejoblíbenějším řešením předsíňová stěna na míru, která hravě vyplní každý centimetr v prostoru a vytvoří místo pro všechny vaše nezbytnosti. Na rozdíl od kupovaných předsíňových stěn je individuální výroba na míru zcela flexibilní – od výběru barev, rozměru, doplňků, stylu až po počet háčků na věšáku.

Přejete si předsíňovou stěnu? Dejte mi vědět a o vše se postarám

Po domluvě za vámi přijedu, předsíň zaměřím a společně projdeme vaše představy. Ukážu vám vzorníky barev, materiálů i kovových doplňků a připravím návrh předsíňové stěny podle vašich potřeb. Po výrobě součástí za vámi opět dorazím a na místě vše smontuji. Můžete se tak těšit na řešení bez starostí.

A jako bonus? Už žádné rozházené boty a hromada bund a kabátů. Vše bude mít své místo, vy se budete do útulné předsíně těšit a rodinné hádky o rozházených taškách a neuklizených botách budou ty tam! Neváhejte mě kontaktovat a brzy se můžete těšit na novou předsíň.

4