Posuvné sítě proti hmyzu

14.4.2021

S příchodem jara se můžeme radovat nejen z teplejšího počasí, slunečních paprsků, zpívajících ptáčků a rozkvetlé přírody, ale i z komárů, much a dalšího hmyzu. Ovšem v případě toho hmyzu je to zase taková radost není. Ano, do přírody patří, ovšem doma ho mít nechceme. A právě proto jsou posuvné sítě proti hmyzu téměř nutností.

posuvné sítě proti hmyzu

Posuvné sítě proti hmyzu nechají vetřelce venku

Určitě to znáte také - nemůžete v noci spát, protože vám u ucha neustále bzučí komár, jste poštípaní a nevyspalí. Do kuchyně, obzvláště když vaříte, se zase moc rády slétávají otravné a vlezlé mouchy. Ale venku je hezky, a okna nebo dveře na terasu chcete mít otevřená, a časté větrání je pak naprostá samozřejmost. Řešením jsou právě posuvné sítě proti hmyzu, které nechtěným vetřelcům zabrání dostat se do domu.

Chci nezávazně poptat

Kam se hodí posuvné sítě proti hmyzu?

Nemáte přede dveřmi nebo před okny dost místa? Posuvné sítě proti hmyzu se nejčastěji používají právě na okna a dveře, kde nemohou být běžné otevírací sítě. Jsou vhodné jak pro rodinné domy a byty, tak i do kanceláří a jiných prostor.

Stínící technika

Existují dva typy posuvných sítí:

  1. posuvné sítě v lištách
  2. posuvné sítě v rámech

Síť se v obouch případech posouvá madlem a její součástí je těsnící kartáček. Jakou síťovinu si vyberete, záleží na vás, jsou na výběr například černá, průhledná nebo šedá, ale i zesílená nebo protipylová.

Snadná montáž posuvných sítí

Montáž posuvných sítí proti hmyzu není nijak složitá - provádí se na rám okna nebo do ostění, případně kombinací obojího. Barevné provedení rámů si také můžete vybrat ze široké škály barev.

Výhody posuvných sítí

  • jsou prostorově nenáročné
  • ochrání vás před hmyzem
  • snadno se s nimi manipuluje
  • kvalitní materiály
  • tichý chod sítě
  • jednoduchá montáž

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte mě kontaktovat, jsem tu pro vás.

4