Postele na míru umí splnit sny

22.6.2018

Dlouhá, široká, vysoká, barevná – zkrátka taková, jakou ji chcete mít. To je postel na míru, která uspokojí dětské sny i představu dospělých, jak využít v domácnosti každý centimetr a zároveň mít zdravé a pohodlné spaní. I když je nabídka trhu bohatá, ne každého uspokojí. A právě pro tyto náročné zákazníky je tu Nábytek Vojáček.

Na míru připravím postel i praktický peřiňák

Děti často sní o posteli v podobě domečku, pirátské lodi či závodního auťáku. A protože se fantazii meze nekladou, rád jim jejich představu vyplním. Samozřejmě po domluvě s maminkou a tatínkem doladíme technické věci, jako je velikost postýlky, úložné prostory či peřiňák, do kterého se mohou přes den ukrýt peřiny. Na míru připravím nejen postel, noční stolek, poličky na knížky, ale také vestavěné skříně.

Chci poslat nezávaznou poptávku

Patrové postele pro sourozence jsou samozřejmostí

Potřebujete do dětského pokojíčku vměstnat dvě lůžka? Nebo dokonce tři? Díky tomu, že postel navrhnu a namontuji na míru, lze vytvořit téměř cokoliv. Na míru proto můžete mít patrové postele pro dva i tři spáče, se zábranou proti pádu, bezpečným žebříkem k vyvýšenému lůžku i se skluzavkou, aby děti ráno zvesela vstávaly.

Oblíbeným řešením jsou do také schody do patrového lůžka, ve kterých díky úložným šuplíkům schováte spoustu oblečení i hraček.

 

Manželská postel na míru nejen do malého bytu

Určitě to znáte. Dětem necháte největší pokojíček, ať si mají kde přes den hrát a sami si přesunete ložnici do nejmenší místnosti. Však v ní pouze spíte a potřebujete místo jen pro postel. Často se ale právě ložnice rodičů tísní v malých pokojích, kde by postel měla přesně zapadnout do připraveného výklenku.

A právě v těchto chvílích je na řadě manželská postel na míru, kterou přijedu zaměřit a na místě si popovídáme o vašich představách, barvách a materiálech. Následně pro vás připravím 3D návrh a do několika týdnů se vrátím s materiálem a nářadím, abych na místě postel nainstaloval.

Postele i další nábytek pro Hradec Králové, Hořice i Jičín

Moji vzorkovou naleznete v Hořicích, ale zakázky realizuji v celém okolí, od Hradce Králové až za Jičín. Neváhejte mě kontaktovat. Určitě společně vymyslíme řešení, které bude přesně pasovat vašim představám.

4