Postel na míru i s úložným prostorem

28.4.2020

Snad každá domácnost zná boj s nedostatkem prostoru. A když se k tomu ještě přidá konkrétní představa nábytku, který v požadovaných rozměrech či barvách není k sehnání, je na řadě zakázková výroba. Tentokrát se zaměříme na postele na míru a nezapomene ani na praktické úložné prostory.

Vaše přání splní postel na míru

Člověk věnuje spánku třetinu života, proto by postel měla splňovat nejpřísnější nároky na pohodlí. Se svými zákazníky nejprve projdu jejich představy, které doplním o praktické nápady a podrobnosti o výrobě. Vybereme společně barvu a doplňky a na místě postel i další nábytek zaměřím. Díky výrobě na míru můžeme postel vytvořit přesně v požadovaném rozměru a využít tak každý centimetr v místnosti.


Jaké jsou u postele nejčastější požadavky?

  • Výroba jednolůžka, dvojlůžka, přistýlky či velké odpočinkové plochy.
  • Malé byty vyžadují individuální řešení – například sklápěcí postel.
  • Úprava výšky postele, kdy je stále častěji požadována vyšší výška pro pohodlné vstávání.
  • Úložné prostory nejen pod rošty se vždycky hodí (zvedací rošty, šuplíky, vestavěné police a další).
  • Odvětrání spodní části postele je zdravé a prodlužuje životnost matrace.
  • Stylové sladění nočních stolků, skříní a dalších doplňků v pokoji je standardem.
  • Zapracování moderního podsvícení, reproduktorů a další elektroniky přímo do konstrukce postele.
  • A další řešení podle přání zákazníků.

Chci postel na míru 

Postele s úložným prostorem jsou evergreenem

Postele s úložným prostorem zkrátka vedou a najdeme je ve většině domácností. Ať už potřebujete jakýchkoliv rozměr nebo třeba postel s oválným tvarem, splním vám každé přání. Pár týdnů od první schůzky za vámi přijedu, vše na místě smontuji a vy se můžete těšit nejen na postel na míru, ale i na kompletní řešení bez starostí.

Společně vyladíme vaši ložnici pro sladké sny

Postel je základ, ale nesmíme zapomenout na celkový vzhled ložnice, která tvoří atmosféru pro spánek. Vytvořím pro vás nejen zmíněné skříně, noční stolky či oblíbené peřiňáky, ale také důležité stínění. V noci se v těle tvoří hormon melatonin, který určuje kvalitu spánku a má vliv na lidské zdraví. Dopřejte si při spánku opravdovou tmu, nechte tělo příjemně odpočinout a udělejte další krůček pro své zdraví a spokojenost.

Neváhejte mě kontaktovat, rád se s vámi podělím o veškeré podrobnosti a připravím vám nezávaznou cenovou nabídku. Pro inspiraci jsem pro vás připravil galerii s malou ochutnávku mé práce.

4