Policová skříň s posuvnými dveřmi

22.1.2019

Snad každý máme doma více věcí, než máme kde uskladnit. A zejména u oblečení to platí dvojnásob. Mějte své věci přehledně roztříděné a seřazené – pořiďte si policovou skříň s posuvnými dveřmi, která vám v nich udělá pořádek.

Do policové skříně s posuvnými dveřmi vše schováte

Policová skříň s posuvnými dveřmi patří mezi ty nejoblíbenější.

Uložit do ní můžete prakticky cokoliv, co se do ní vejde: oblečení, doplňky, povlečení, tašky a kabelky,
boty – všechno, co by se nemělo nikde povalovat a na co nechcete, aby se prášilo.

Chci skříň na míru 

 

Skříně jedině na míru

Rozhodně doporučuji, nechat si vyrobit policovou skříň s posuvnými dveřmi na míru. Jedině tak využijete její potenciál naplno, protože bude přesně pasovat na místo, které jí vyberete. Dnes už si asi nikdo nechce nechávat mezeru mezi zdí a skříní například na žehlicí prkno, do které se akorát zanáší prach a která vás připraví o cenné místo, které byste zajisté dokázali využít lépe. Chcete-li do skříně ukládat hůře skladné věci jako je zmiňované žehlicí prkno anebo schůdky, skládací věšák na prádlo a další, lze pro ně ve skříni vytvořit prostor přesně tak, aby se celý prostor vestavěné skříně využil co nejefektivněji.

Posuvné dveře nepotřebují místo navíc

Už sama skříň je obrovským kusem nábytku, proto jsou posuvné dveře skvělé v tom, že ke svému otevření nepotřebují vůbec žádný prostor navíc. Vybrat si můžete z mnoha variant posuvných dveří, rovněž můžete mít jako výplň zrcadlo. To je nejenom velice praktické, ale rovněž dokáže i opticky zvětšit místnost.

Nábytek na míru 

Nábytek na míru Hradec Králové a okolí

Máte dotazy? Rád vám je zodpovím a společně vymyslíme skříň přesně podle vašich požadavků. Na ukázky mé práce se můžete podívat ve fotogalerii. Nejčastěji dodávám nábytek na míru do okolí Hradce Králové, Hořic, Jičína, Vrchlabí, Dvora Králové a dalších.

4