Pohodlí vám zajistí žaluzie na míru

25.6.2020

Sluneční paprsky umějí potrápit nejen v horkých letních měsících. Možná právě uvažujete o novém stínění, a proto bych vám pro inspiraci rád představil oblíbená řešení mých klientů. Pořiďte si žaluzie na míru a prožijte parná léta v příjemném chládku.

Venkovní či vnitřní, to je oč u žaluzií běží

Postarám se o vaše stínění na klíč, přesto vás ale budu potřebovat, a to při výběru žaluzií. Základní dělení je na venkovní žaluzie a vnitřní žaluzie. Vnitřní hliníkové žaluzie jsou nejrozšířenější, brání slunečním paprskům proniknout do interiéru a jejich pořizovací cena je více než příjemná. Venkovní žaluzie vytváří bariéru před sluncem ještě před tím, než se dostane skrze okna, jejich efektivita je tedy vyšší, ale vyšší je také jejich pořizovací cena. Nesmíme opomenout také vertikální žaluzie, které se využívají jak ke stínění, tak rozdělení prostoru. Pokud vás zajímají další výhody a nevýhody žaluzií na míru, neváhejte mě kontaktovat a rád s vámi vše proberu osobně.

7 důvodů, proč si pořídit žaluzie na míru

  • Účinná bariéra před slunečními paprsky
  • Zabezpečení proti nevítaným hostům
  • Ochrana soukromí a zabránění zvědavým pohledům
  • Zlepšení tepelné izolace domu
  • Zpříjemnění a zkvalitnění spánku díky snížení světelného smogu
  • Snížení hluku z ulice
  • Designový prvek, který elegantně doplní interiér či exteriér

Chci žaluzie na míru

Pořiďte stínění na míru vašemu domovu

Horké letní dny, kdy každý vyhledává kousek stínu, nás podle předpovědí budou provázet i v dalších letech. Vybavte si tedy dům či kancelář žaluziemi, které skvěle doladí vzhled interiéru či exteriéru. Nejenže máte na výběr z velké palety barev a stylů, ale nesmíme opomenout ani různé materiály, které lze využít. Kromě hliníkových žaluzií jsou u mých zákazníků oblíbené vertikální žaluzie v moderních dekorech, dřevěné žaluzie či žaluzie ve stylu plisé.

Nabídka interiérového stínění 

Dodávám také náhradní díly na žaluzie

Ztratily se krytky? Praskl řetízek? Potřebujete vyměnit u žaluzií silon? Chcete doplnit stávající žaluzie o nové doplňky? Neváhejte se na mě obrátit, nabízím bohatý sortiment náhradních dílů k žaluziím. Působím v okolí Hradce Králové, Hořic, Jičína a Dvora Králové, a pokud pocházíte z jiné části republiky a patříte mezi nadšené kutily, zašlu vám potřebné díly poštou a o montáž se můžete postarat svépomocí.

Dejte mi vědět o vašich představách, a já se vám postarám o žaluzie na míru.

4