Plissé žaluzie

14.4.2023

Zvažujete pořízení nových žaluzií, chcete nahradit žaluzie dosluhující, anebo si chcete „jen“ udělat radost a pořídit si žaluzie na okna, kde ještě žádné stínění nemáte? Ve světě stínící techniky je na výběr spousta typů žaluzií a záleží jen na tom, co vše od žaluzií očekáváte. Pokud toužíte po originálním a vkusném stínění, které skvěle plní i funkci dekorace, pak je pro vás plisé žaluzie jasnou volbou!

Co jsou plissé žaluzie?

Plisé žaluzie je oblíbená pro svoji variabilitu ovládání. Tkanina, látka plisé žaluzie je plisovaná do horizontálních skladů, podobně jako harmonika nebo plisé sukně. K výrobě plisé žaluzií je možné použít látky s různou propustností světla, můžete tedy zvolit propustnost látky, která bude nejlépe vyhovovat vašim požadavkům. Samozřejmě lze do každé místnosti vybrat jinou látku, dle potřeby nebo vkusu. Zvolit můžete i populární variantu „Den a noc“, například dekorativní látku na denní přistínění a dekoraci a na večerní nebo noční zatemnění látku blackout – látku světlo nepropustnou. Na výběr máte z nepřeberného množství barev i vzorů.


Proč zvolit plissé žaluzie?

Plissé žaluzie jsou moderní a neokoukanou alternativou stínění interiérů. I vašemu domovu určitě budou slušet! Tento funkční doplněk si brzy oblíbíte i vy! A proč zvolit právě plissé žaluzie?

  • Chrání variabilně před nechtěnými slunečními paprsky
  • Ochrání vaše soukromí
  • V horkých dnech brání přehřívání interiéru
  • Mají snadnou údržbu a ovládání
  • Hodí se do každého typu okna i skleněných dveří
  • Dodají šmrnc každému pokoji
  • Na výběr je pestrá nabídka látek, lze sladit s celým interiérem

Tímto výčet výhod plissé žaluzií nekončí, určitě sami objevíte spoustu dalších!

Plissé žaluzie do každého okna

Díky své univerzálnosti a bohatému výběru látek se skutečně plisé žaluzie hodí do každého okna i skleněných dveří. Nebojte se ani oken atypických či střešních. Obvykle se ovládají jednoduše pomocí madla, u hůře dostupných oken je možné zvolit ovládání šňůrou nebo použít ovládací tyč. Díky různé propustnosti je lze využít i pouze jako dekorační prvek, třeba místo záclon. Plisé žaluzie zkrášlí jakýkoliv interiér, nejen váš domov! Skvěle se hodí i jako stínění do různých provozoven, kanceláří, salónů či ordinací. I vaši zákazníci jistě budou brzy obdivovat vaše originální plisé stínění!

Plissé žaluzie na míru 

Kvalitní plissé žaluzie

Vsaďte na kvalitní plisé žaluzie s odbornou montáží. Nábytek Vojáček nabízí skutečně osobní přístup ke každému zákazníkovi. Společně najdeme tu nejlepší variantu pro vás, tak abyste byli spokojeni. Pro inspiraci můžete navštívit naši fotogalerii, nebo zavolejte, rád vás navštívím se vzorky plisé žaluzií a vzorníky tkanin.
Objednejte si konzultaci, ať už i vaše okna rozzáří plisé žaluzie.

Kontaktovat 

4