Plisé sítě proti hmyzu

29.6.2021

Snad každý miluje léto. Konečně nemusíme topit, je krásně a teplo a postupně propojujeme svůj domov s přírodou - otvíráme okna a dveře na terasu jsou také věčně otevřené. A stejně jako my chceme zevnitř ven, v případě much, komárů a masařek je to přesně naopak - oni touží být u nás doma. Jednou z možností jak zabránit této nevítané návštěvě jsou plisé sítě proti hmyzu.

plisé sítě proti hmyzu

Plisé sítě proti hmyzu nechají komáry venku

Určitě to znáte také - není snad nic otravnějšího než když se v horké noci celí zpocení snažíte usnout a přitom slyšíte samé bzzzzzzzzzz bzzzzzzzzzz bzzzzzzzzzzz. Komár! Schováváte se pod peřinu, ale tam je vedro. Netrvá dlouho a dostane vás. Svědí to, ale vydržíte to, protože si říkáte - tak se nažral a dá pokoj. Jenže bohužel opak je pravdou, slyšíte ho vesele bzučet dál. Nejlepší obranou je útok, a zbraň k tomu ideální právě plisé sítě proti hmyzu.

Chci nezávazně poptat

Co jsou vlastně plisé sítě proti hmyzu?

Plisé sítě proti hmyzu jsou v první řadě účinnou ochranou proti hmyzu, ale zároveň také moderním a elegantním doplňkem balkonových a terasových dveří. Plisé sítě jsou tvořeny skládanou síťovinou, která nepodléhá korozi, nevadí jí teplotní rozdíly ani změny vlhkosti.

 Výhodou plisé sítí je úspora prostoru na terase (balkónu) přede dveřmi, k otevírání je třeba minimální prostor a lze ji namontovat v bezbariérové variantě.

Plisé sítě proti hmyzu na míru

Elegantní vzhled a snadná manipulace - to jsou další výhody plisé sítí proti hmyzu. Navíc se stejně jako ostatní sítě vyrábějí na míru, takže padnou do jakýchkoliv dveří. Navíc lze díky spojení více modulů zakrýt i velké plochy.

Na výběr máte standardní barvy rámů bílá, tmavě hnědá a antracit. V případě potřeby je možné rámy lakovat do jakéhokoliv odstínu dle RAL. Plisovaná síťovina je v barvě šedé (méně viditelná – žádanější) nebo černé.

Výhody plisé sítí proti hmyzu

  • ochrana - ochrání váš domov před hmyzem
  • bezbariérový průchod
  • design - elegantní vzhled
  • příjemná manipulace

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4