Nábytek do malé předsíně musí využít prostor na maximum

25.11.2022

Napadlo vás někdy, že nejdůležitější místností pro první dojem z vašeho domova je předsíň? Často velmi opomíjená malá místnůstka sloužící k odkládání kabátů, bund, bot, čepic a rukavic je tím prvním, co při příchodu každá návštěva uvidí. I když je vaše předsíň maličká, díky tomu správnému uspořádání může být i útulná a praktická. Stačí vybrat ten pravý nábytek do malé předsíně.

Při výběru nábytku do malé předsíně buďte pečliví

Ať je vaše předsíň jakákoliv, vždycky to bude boj o každý centimetr úložného prostoru navíc. A nutno podotknout, že každý vybojovaný centimetr za to stojí. Nábytek do malé předsíně je proto nutné vybírat ještě s větší pečlivostí a rozmyslem.

Nábytek a úložné prostory na míru

Nejdůležitějším prvkem v malé předsíni jsou úložné prostory - takové, aby vám stoprocentně vyhovovaly pravděpodobně v obchodě nenajdete. Pokud z předsíně opravdu chcete vytěžit maximum, nábytek na míru je jasnou volbou, které nebudete litovat.

Více o nábytku na míru

Žádné volné místo na pavučiny

Máte svou jasnou představu? Nebo si například nevíte rady, jak využít atypický prostor vaší předsíně? Pro oba dva případy jste na správném místě. Poradím vám, jak využít každého kousku místa, a to i u stropu nebo nade dveřmi. Nenechte pavoukům žádné volné místo na dělání pavučin, ale využijte ho efektivně - skříněk a poliček není v domě nikdy dost.

Prohlédněte si moji práci 

Jaký nábytek v malé předsíni nesmí chybět?

  • prostorná skříň na sezónní oblečení
  • praktický botník
  • věšák na odkládání bund

Potřebuji nábytek na míru 

Další tipy do malé předsíně

  • světlé barvy opticky předsíň zvětší - nemusí se jednat jen o bílou, můžete vsadit i na jemné a pastelové tóny
  • zrcadlo opticky místnost oživí, zvětší a rozzáří
  • osvětlení - nejlepší volbou jsou bodovky, vyhněte se závěsným lustrům a různým lampám
  • podlaha - ideálně by měla navazovat na zbytek domu

A poslední tip na závěr : Nedělejte si z předsíně odkladiště a sklad věcí. Co pravidelně nepotřebujete, nemá v předsíni co dělat!

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte mě kontaktovat, jsem tu pro vás.

4