Nábytek do ložnice, využítí každého centimetru

26.10.2018

Téměř žádná ložnice není stejně velká, a proto ani každá nemůže mít stejný nábytek. Většinou doma všichni bojujeme s místem a každý správně využitý centimetr je výhrou. Se sériově vyráběným nábytkem do ložnice většinou nevyužijete prostor úplně na maximum.

loznice_na_miru

Co očekáváte od nábytku do ložnice?

Pokud právě sháníte nábytek do ložnice, měli byste si zodpovědět několik otázek. Chci kvalitu, nebo ho budu chtít za pár let měnit? Záleží mi na dokonalém řešení prostoru? Kolik peněz do něj můžu investovat?

Ložnice na míru je nejlepším řešením

Když si zvážíte všechna pro a proti, určitě zjistíte, že nejlepším řešením je ložnice na míru. Pokud ještě k tomu milujete interiérový design, můžete se vyřádit a mít tak svou oázu odpočinku přesně podle vašich představ. Každý nápad lze realizovat, fantazii se meze nekladou.

Zjistit více o nábytku na míru

I nábytek do ložnice může být „vychytaný“

Nábytek do ložnice by měl být nejenom krásný, ale i praktický. Vždyť sem patří postel, noční stolky, komody a skříně a všechno musí splňovat určité parametry. Díky mnohaleté praxi můžu za pomoci těch správných komponentů, zásuvek, pojezdů, výklopů a dalších vychytávek získat úložné prostory tam, kde by vás to třeba ani nenapadlo.

Parametry nábytku do ložnice si určujete vy

Nábytek do ložnice můžete mít krásně sladěný a sjednocený, nebo třeba ozvláštněný nějakým prvkem, jsem připraven zhmotnit vaše sny. Záleží jen na vás, jak chcete mít vysokou postel, jestli má mít čelo, jak si vybavíte skříň nebo váš noční stolek.

Chci vidět ukázky

Ložnici na míru vám vyrobím s potěšením

Pokud potřebujete ložnici na míru, není nic jednoduššího než se mi ozvat. Ať už máte svou představu, nebo potřebujete poradit, jsem tu pro vás.

4