Koupelnový nábytek na míru

27.3.2020

Vybavit koupelnu nábytkem nikdy není jen tak. Většinou se jedná o malý prostor, kde bojujeme o každý centimetr a každý nevyužitý koutek nebo plonkové místo pak znamená dostatečně nevyužitý prostor, který by nám chyběl a který bychom určitě dokázali využít. Proto se vyplatí nechat si zhotovit koupelnový nábytek na míru.

Koupelnový nábytek na míru zajistí úložné prostory

Možná vás to ani nenapadlo - nechat si vyrobit koupelnový nábytek na míru, ale i on je součástí vašeho domova a když si uvědomíte, kolik věcí máte nebo potřebujete mít v koupelně, tak zjistíte, že se jedná o skvělý způsob, jak získat další úložné prostory.

Schovejte, co nemusí být viděno

Hodně z nás využívá různé odkládací plochy jako je umyvadlo nebo pračka. Přitom i v malé koupelně se najde místo na koupelnový nábytek na míru, který všechny šampony, mýdla, úklidové prostředky nebo krémy krásně schová a naopak interiér bude působit opticky větší.

Vestavěné skříně i do koupelny

Jestli máte prostornější koupelnu, můžete si do ní nechat zhotovit i vestavěné skříně, kde můžete skladovat ručníky, osušky, prací prášky a spoustu dalšího.


Lakovaná dvířka pro koupelnový nábytek

Pro koupelnový nábytek doporučuji lakovaná dvířka, případně i celý korpus. Je totiž velmi odolný vůči vzdušné vlhkosti a zároveň působí čistě, moderně a lze ho snadno očistit. Což v koupelně určitě oceníte.

Výhody koupelnového nábytku na míru

velikost a tvar přesně podle prostoru
vyberete si materiál a barvu
originalita - nikdo nebude mít stejný
chcete poličky, šuplíky nebo tyče? - zvolíte si podle toho, co preferujete

Potřebujete koupelnový nábytek na míru?

Neváhejte mě kontaktovat, rád vám koupelnový nábytek na míru zhotovím přesně dle vašich požadavků a přání. Velmi si zakládám na osobním přístupu, kvalitních materiálech a precizně odvedené práci.

Prohlédněte si moji práci 

4