Kancelářský nábytek na míru je ideální řešení

25.5.2018

Kancelář není jen místem pro práci, ale také pro reprezentaci firmy. Nechte si proto vytvořit pracovní zázemí tak, aby bylo příjemné, kreativní a odráželo firemní identitu. Rád pro vás navrhnu a zrealizuji kancelářský nábytek na míru, od pracovního stolu, přes úložné prostory až po jednací místnost.

Kancelářský nábytek podle vaší fantazie

Máte o novém kancelářském nábytku jasné představy? Přenesu je do 3D návrhu, ve kterém doladíme detaily, rozměry a v neposlední řadě také ergonomii prostoru. Z pestrých vzorníků vybereme společně vhodný materiál i barvu, která může odpovídat například barevnosti z loga, aby byl interiér kanceláře designově sladěn s celou firmou v jeden celek.

kancelářský nábytek

Ergonomie na míru vašim potřebám

Efektivnost a komfort při práci závisí z velké části na vhodně vyřešené ergonomii prostoru. Při osobní návštěvě, při které vše zaměřím, proberu vždy se zákazníkem i pracovní náplň. Díky tomu můžeme už v návrhu pracovat s vhodným rozložením prvků, velikostí a výškou nábytku i dosahovou vzdáleností. I když se na první pohled zdá, že se jedná o pár centimetrů, v praxi posléze zjistíte, že vám vhodné uspořádání kanceláře šetří čas při práci, a navíc vytváří pohodlí, které je při 8 a více hodinové pracovní době nezbytné.

Nábytek všeho druhu

Ptáte se, co vše pro vás mohu na míru zařídit?

  • Kompletní vybavení kanceláře nábytkem
  • Navrhnu a zkompletuji také kuchyňku či zázemí pro zaměstnance
  • Jednací místnost i recepce
  • Připravuji kanceláře na míru nejen pro firmy, ale i úřady
  • Navrhnu a vybavím také čekárnu a ordinaci

Mé reference

Nábytek do kanceláře

Přesto, že je nabídka trhu bohatá, ne vždy naleznete v obchodech řešení, které by naplno odpovídalo vašim potřebám. V tu chvíli je nábytek do kanceláře vyrobený na míru ideální volbou. Individuální výška pracovní plochy, police na šanony, pojízdné boxy, praktické skrytí nevzhledných kabelů, umístění monitoru ve správní výšce, uzamykatelné skříně, pulty – zkrátka vše, co do své kanceláře potřebuje, zajistím do několika týdnů.

Oblíbené je také zmíněné řešení ve firemních barvách. Pro reprezentaci firmy je velmi důležité, aby i vybavení ctilo nastavenou barevnost. Není proto problém vybavit jednací pult logem, podsvícením či dalšími prvky, které podtrhnou vaši prezentaci.

Kanceláře od Hradce Králové až po Jičín

Najdete mě ve vzorkové prodejně v Hořicích, ale zakázky realizuji všude po okolí – nejčastěji Hradec Králové, Jičín, Dvůr Králové, Nový Bydžov a další města a vísky v okolí. Individuální a atypický nábytek do kanceláře je velmi oblíbený a můžete ho mít už za pár týdnů. Neváhejte mě kontaktovat, rád pro vás připravím nezávaznou cenovou nabídku na míru.

4