Dětský pokoj na míru je mnohdy jediným řešením

12.11.2018

Na málo místa se musí vejít ohromná spousta věcí. Jediná možnost, jak využít každý centimetr a každé volné místečko, je nechat si vyrobit dětský pokoj na míru. Tak vám neunikne ani kousek úložného prostoru, který by jinak zůstal nevyužitý.

nábytek do dětského pokoje

Dětský pokoj na míru splňuje všechny důležité parametry

Každé dítě potřebuje mít svůj prostor, kde se může schovat před světem. Pro většinu je to právě jeho pokojíček. Ovšem jak ho zařídit, aby splňoval všechny potřebné funkce, dobře vypadal a vaší ratolesti se v něm líbilo? Těžko byste našli lepší možnost, než je dětský pokoj na míru.

Nábytek na míru

Představte si svůj dětský pokoj na míru

Obrovskou výhodou dětského pokoje na míru je to, že si sami můžete navrhnout, jak bude vypadat. Pohrajte si s různými nápady a nebojte se k tomu přizvat i vašeho potomka. Vždyť je to právě on, kdo v něm nakonec bude trávit nejvíc času. Společně s ním zkuste přijít na to, co by se vám líbilo a jak byste nábytek co nejlépe uspořádali.

Pomůžu vám vybrat ten správný nábytek do dětského pokoje

S vašim návrhem se na mě můžete obrátit a společně pak vymyslíme, jak by se dal prostor co nejlépe využít, případně vám poradím další vychytávky. Pokud se však na žádné navrhování nábytku do dětského pokoje necítíte, nebo nemáte jasnou představu, vůbec nevadí. Stačí přijít s půdorysem místnosti a já vám rád poradím.

Na jaký nábytek do dětského pokoje rozhodně nezapomeňte?

Nábytek do dětského pokoje může být různý, fantazii se meze nekladou, každé dítě má jiné zájmy a požadavky. Ovšem v žádném pokojíčku by neměla chybět postel, skříň, hrací zóna a pro ty starší psací stůl. Podle místa můžeme přidat ještě poličky, knihovničky nebo komody. Je na vás, zda vyrobíme nábytek klasický, barevný nebo s nějakým námětem.

Pokud bude v jednom pokojíčku bydlet více dětí, můžeme nábytkem místnost rozdělit a každé pak může mít svůj malý kousek prostoru na hraní, odpočinek nebo učení.

Chci dětský pokoj na míru

Jste z Hradce Králové a okolí?

Rozhodli jste se, že chcete pokoj na míru? Není nic jednoduššího, než mě kontaktovat a společně se domluvíme na dalším postupu. Jsem z Hořic, ale nábytek dodávám i do Hradce Králové a širšího okolí.

4