Bambusové rolety do pergoly

16.8.2019

Bambusové rolety jsou vyráběny čistě z přírodních materiálů. Design ručně spletených přírodních tkanin vám umožní přesně doplnit zamýšlený dekorační styl. Nejen široká nabídka tkanin mnoha odstínů a dekorů, ale i různé typy ovládání rolet vás mile překvapí a pomůže dovést váš interiér k dokonalosti. Pokud mluvím o interiéru, nemusí to být nutně ložnice, dětský nebo obývací pokoj. Příjemný chládek bez výrazného úbytku světla zajistí bambusová roleta hlavně v prostorách zimních zahrad či pergol.

Bambusová roleta ASHA

U této bambusové rolety je tkanina rolována směrem nahoru do úhledného balu. Ovládání je zajištěno provázkem s brzdou, která umožní nastavení rolety do požadované polohy.

Bambusová roleta FEBA

Nejelegantnější typ ovládání bambusové rolety. Tkanina se odspoda postupně skládá do pravidelných vodorovných skladů a stejně jako u předcházejícího typu rolety je ovládání zajištěno provázkem s brzdou, která umožní nastavení rolety do požadované polohy.

Roleta EDESA

Klasický typ rolety s řetízkovým ovládáním zajišťujícím nastavit roletu do požadované polohy. K výrobě rolety Edesa lze použít pouze přírodní materiál JUTA.

bambusové rolety

Velmi zajímavou alternativou bambusových rolet jsou dřevěné žaluzie. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat, jsem tu pro vás.

4