Atypický nábytek na míru

12.3.2019

Při zařizování domu nebo bytu hraje hlavní roli jednoznačně nábytek, kterému se následně přizpůsobí celý interiér. Pokud ovšem chcete na maximum využít každý centimetr, každé místečko v rohu nebo zkosený strop, neobejdete se bez atypického nábytku.

Atypický nábytek je sice dražší, ale vyplatí se

V jakémkoliv oboru jsou výrobky na zakázku a nestandardní výrobky takzvaně ,,na míru“ vždy za vyšší cenu oproti konečnému produktu vyrobenému běžným standardním postupem. U atypického nábytku tomu není jinak, i zde se za různé atypické tvary připlácí. Výsledek v tomto případě musí cenu „navíc“ přebít užitnou hodnotou, exkluzivitou, luxusním vzhledem… a v neposlední řadě také radostí.

 

Atypický nábytek nebudete chtít měnit

Obzvlášť pokud sháníte atypický nábytek do vlastního domu nebo bytu, ze kterého se jen tak stěhovat nebudete, vyplatí se připlatit si pár korun navíc, ale získat kvalitní a funkční nábytek, který nebudete mít potřebu za pár let měnit.

Ukázky mé práce

Obdélníky, čtverce, oblouky i úkosy

V některých případech je vhodné se držet klasiky a do interiéru použít prvky nábytku běžných obdélníkových či čtvercových tvarů. Někdy je naopak žádoucí a trefné zvolit část dílů (popřípadě většinu) zaoblených, s úkosem nebo jinak tvarově upravených.

Vždy záleží na konceptu celého interiéru a na přání zákazníka.

3D návrh a cenová nabídka zdarma

Možnosti jsou široké, ale nikoliv neomezené. Vždy je třeba vše řádně promyslet, prodiskutovat a navrhnout tak, aby vše fungovalo podle představ uživatele nábytku. Budete-li mít podobný požadavek, neváhejte mě oslovit, rád Vám vytvořím 3D náhled a cenovou nabídku nezávazně a zdarma.

Chci nezávazně poptat

Atypický nábytek Hradec Králové

Potřebujete radu ohledně atypického nábytku? Neváhejte mě kontaktovat. Působím v Hradci Králové a širokém okolí.

4