Stínění pro fajnšmekry - USB skleněné výplně řízené přes Wi-Fi

28.3.2018

Většina mladých lidí, kteří opouští své rodné ,,hnízdo“ a zařizují si své bydlení, nové a podle svých představ, touží po změně. Tito lidé (představme si třeba Vojtěcha, 30 let a Sáru, 28 let, zatím bez potomků), kteří vyrostli v domácnosti s klasickými hliníkovými žaluziemi, mnohdy v panelákovém bytě bez možnosti a hlavně dobré vůle rodičů (Josefa 56 a Marie 51 :-)), zvolit stínění ,,mimo řádek“, alternativní, neotřelé… zkrátka jiné, které bude využívat moderních technologií jako je je Wi-Fi, USB či inteligentní domácnost.

Inteligentní domácnost a využití USB skleněných výplní

Přichází chvíle, kdy po koupi pozemku, stavbě základů a hrubé stavby nového rodinného domu... kolaudaci (zde jsem si dovolil přeskočit velmi rychle pár měsíců, někdy i pár let práce a starostí, možná i příchod prvního potomka), tedy přichází chvíle stěhování do ,,nového“ a volba (mimo jiného) stínění a dekorace oken.

Zde nadešla chvíle pro představení staro-nového hráče na trhu stínění – USB sklo – skleněné výplně vybraných oken a dveří plně spolupracujících s tak zvanou inteligentní domácností, anebo ,,pouze“ přes USB port, ať již po drátu nebo přes WIFI .

USB sklo

 

Druhy USB skel

Na trhu jsou v současné chvíli dvě varianty skleněných USB výplní – výroba na míru do rámů oken předem připravených a varianta pro dodatečnou montáž – do skleněných výplní oken již osazených v domě. Obě varianty mají své klady i zápory, na prvním místě je, pochopitelně, cena.

Chci poslat poptávku

Interaktivní projektor jako typ stínění

A jak to funguje? Jednoduše, představte si obyčejný televizor, monitor počítače či notebooku anebo… a to je ten správný výraz – interaktivní projektor! Vaše skleněné výplně se promění v to, co právě potřebujete. Je libo zatmění na práci s počítačem, tmu na spánek, nebo jen přistínění na posezení s přáteli? Není problém, vše si jednoduše ,,promítnete“ na vaše okna. V aplikaci ovládání (součást dodávky) naleznete mnoho variant (lze použít i fotografie, nejen rodinné). USB sklo – 2 v 1 – stínění – dekorace!

Zajímá vás více? Neváhejte mě kontaktovat, rád s vámi vyberu stínění na míru vašim představám.

PS: Pro nevěřící Tomáše připomínám, že USB leží mezi USA a USC…:-)

4